Homestay Rumah Banglo dengan Private Swimming pool di Lokasi Strategik Berhampiran Pantai dan Tumpuan Pelancong di Port Dickson. DECEMBER 2020 masih Ada!! 7 kipas syiling/dinding 6. By staying with a host family, those looking for short and long term accommodation in Bangalore can avail of weekly and monthly discounts. Puas sesangat klu anak anak nak mandi. Nur Banglo Homestay Port Dickson, Port Dickson: See traveler reviews, 11 candid photos, and great deals for Nur Banglo Homestay Port Dickson at Tripadvisor. Barang panas... Baru bukak. We provide homestay bungalow in Malacca. DECEMBER 2020 masih Ada!! Celcom wifi 9. Air-Conditioning, Washing Machine, Wifi / Internet Access, Cooking Allowed, TV, Share Bathroom, 24 hours security, Swimming Pools, Gymnasium Facility, OKU Friendly, Multi-purpose hall, Playground, Covered car park, Mini Market 19 Views Alamat Homestay Near By Alamat Homestay Address:HNZ Homestay Permatang Pauh, Penang1245 Kampung Belah Dua,13500 Permatang PauhPulau PinangTel: 0 19-705 6345 Jenis Homestay:6 buah homestay bersebelahan 3 bilik(2 aircond)/2bilik air Jenis Roomstay:8 buah bilik dengan bilik airBerhadapan Swimming Pool Playground:1 Swimming Pool Dewasa, 1 Swimming Pool … Jangan risau bukan scammer. Weekend (Jumaat-Sabtu): RM650 3. Pada yang dah tepu dirumah JOM ke Melaka. .. SAPA CEPAT DIA DAPAT,, . web counter > . Facilities included: GRANDE - 5 bedroom bungalows (maximum 10-15 adults allowed) with swimming pool Layari Homestay Melaka di Mitc Ayer Keroh,homestay di Melaka, Homestay Bandar Hilir, homestay Jasin, homestay Alor Gajah n Homestay melaka dengan swimming pool private. Meja solek 14. Yang specialnya, homestay suasana kampung ni siap ada kolam renang dalam 1 kawasan. Asalkan kita sediakan duit semua ada 13 Januari 2018 6:11 PTG Galaksi Viral berkata… Wow, info detail jalan2x ke melaka. Homestay at malacca yang murah, cantik dan selesa. PD Swimming Pool Homestay Port Dickson Featuring a DVD player, the holiday home has a kitchen with a microwave, a fridge and an oven, a living room with a seating area and a dining area, 5 bedrooms, and 3 bathrooms with a bidet and a shower. 3 katil queen, 5 katil single 12. Kami menyediakan senarai penginapan Homestay Melaka Murah, Apartment dan Hostel yang selesa untuk keluarga dan rombongan di Bandar Hilir … Lokasi di Pintu Masuk Port Dickson dari Highway Seremban-Port Dickson. Accommodation comprises 4-bedroom bungalows, able to accommodate up to 15 adults and children. Nur Banglo Homestay also provide family indoor games & Barbecue facilities for our guests. Dari Kecil Berangan Nak Rumah Ada Swimming Pool. Confirm anak-anak seronok kalau dapat bermain dalam kolam macam ni. Most of our villa bungalow located at Simpang Ampat, Alor Gajah, Malacca. We assure you that our resort is private, safe and peaceful. Bukan main banyak lagi homestay ada kolam renang di Melaka. HOMESTAY MELAKA ADA SWIMMING POOL; MURAH & SELESA. Barang panas... Baru bukak. Verified Owner dengan ID iaitu IDB34.. Cepat Booking Ya! TV UHD 4K 65 inci & TV HD 46 inci 7. Harga Berbaloi & Berpatutan!! Homestay rumah banglo dengan private swimming pool di lokasi strategik berhampiran pantai dan tumpuan pelancong di port dickson. Antara kelengkapan yang ada: ~Ada 5 buah bilik, 2 bilik utama aircond ~ ada swimming pool besar di luar rumah ~3 tandas ~Set meja makan 8 ~Ruang tamu bersofa ~Set BBq, outdoor shower, wakaf ~Peti sejuk, dapur, peralatan memasak ~Banyak kedai makan yang berhampiran Contact Details Sila berkunjung ke Homestay di Melaka 2017 2018 dari 3, 4 bilik dan Villa Banglo 5 bilik dengan kolam renang. Bukan biasa-biasa! We are ready to serve you at anytime and anywhere. Cuti2Malaysia Homestay di Bukit Katil Damai. Kami sertakan juga homestay dengan swimming pool di Port Dickson kerana ia tidak jauh dari Melaka. Netflix & Home theatre system 8. Agak Dekat dgn tol air keroh. A private bungalow at D'Famosa is assured. Selamat bercuti! 2 bilik air. Read more. Boleh muat sampai 20 orang kalau kirakan total katil. ... chalet & swimming pool. Kota Rainforest Resort In Johor With Swimming Pool For a difference in pace, there is an extensive variety of exercises custom fitted to give you a chance to encounter nature. We also have Muslim bungalow with swimming pool. Close to the popular beaches, we provide affordable accommodation with private swimming pool. Grande Pool Bungalow.. Venti Pool Bungalow... Our bungalows are well equipped for families on vacations. 04/09/2016 . 3 bilik air 4. Find Homestay Melaka and Get Answers with Us. Harga: 1. Kepada yang mempunyai keluarga besar atau mahu membuat reunion & majlis keramaian, unit banglo untuk tampungan ramai juga tersedia untuk anda. They come with a fully furnished & fitted kitchen. Bol... eh muat sampai 20 orang kalau kirakan total katil. Homestay di Melaka dengan swimming pool. Jom tengok homestay yang ada kolam renang di Utara. Boleh muat sampai 20 orang kalau kirakan total katil. . Book homestay accommodation in Bangalore with Homestay.com. Terdapat pilihan untuk dapatkan Homestay Melaka 2017 2018 dari 3 Bilik, Villa 4 Bilik dan Banglo 5 Bilik yang ada kolam renang. View Tripadvisor's 7 unbiased reviews and great deals on apartments in Port Dickson, Malaysia Find Homestay Melaka Right Now at Help.Website FARAH HOMESTAY BANDAR HILIR, MELAKA Ada Swimming Pool (Free) Apartment 2Bilik Apartment 3Bilik 5Minit drive ke Bandar Wasap utk Booking: 01110 768526 En.ismail 01110 872656 Farah . Homestay Malacca ini dekat Mitc Ayer Keroh, Bandar Melaka, Bandar Hilir, Jasin dan Alor Gajah. Homestay with Pool Melaka ni adalah banglo 4 bilik 4 bilik air. ... Homestay Masam2Manis Melaka – Private Swimming Pool 2 unit Banglo Semi-D rekabentuk bercirikan Rumah Melayu Melaka. 6 unit aircond 5. Cuma sekitar 1 jam pemanduan sahaja. 4 bilik tidur 3. Cuti/Cuti Sekolah (Weekday) : … Rent a room in Bangalore when you travel as a student, intern or tourist. Fantastic. Homestay at malacca yang murah, cantik dan selesa. Private swimming pool 2. Unit baru! Kolam renang bertingkat dan luas untuk ramai pengunjung. Sofa penjuru 10. Book homestay accommodation in Kuala Lumpur with Homestay.com. Weekday (Ahad-Khamis): RM550 2. ... harga yang berpatutan dan ee burger ada menjual goreng gk yer. Antara tempat yang dekat tapi best kalau nak pergi dekat-dekat mestilah cari homestay yang ada kolam renang! By staying with a host family, those looking for short and long term accommodation in Kuala Lumpur can … Unit ni katanya masih ada kekosongan tarikh weekdays. Vacationeer may check-in at 3pm and Check-out 12p; early check-in and late check-out request will be at our discretion. Boasting pool views, 5 Room Villa D'Lagos and Private Pool provides accommodation with a seasonal outdoor swimming pool, a shared lounge and a terrace, around 20.5 miles from Melaka Sentral. Lagi-lagi kalau dapat homestay yang private pool. Rent a room in Kuala Lumpur when you travel as a student, intern or tourist. apa yang lainnya kami dengan homestay-homestay kami dengan homestay dilangkawi .. kami menampilkan penginapan yang bersih-berpatutan-kemas untuk para tetamu kami. Di sini kami menawarkan 4 blk dgn semua bilik berhawa dingin. Homestay with Pool Melaka ni adalah banglo 4 bilik 4 bilik air. Satu bilik di luar. Terbaik info kak. For added convenience, the property can provide bed linen for an extra charge. .. Banglo Homestay di Melaka dengan private swimming pool Harga Promosi Banglo 5 bilik Homestay di Melaka ada kolam renang ini bermula dari Rm750 – ( 5 bilik) . Kalau anda ada cadangan homestay lain yang menarik, kongsikan dengan kami menerusi ruangan komen di bawah. untuk tempahan chalet @ homestay boleh hubungi saya di talian 0196979220. Jan 9, 2021 - View the Best homestay with Prices in Port Dickson. Sofabed 11. Tapi via www.keluarga.my Obvodové Murivo Pre Pasívne Domy via www.stavebnik.sk Homestay Melaka N Homestay Di Melaka With Swimming Pool via www.anugerahhomestay.com 20 Homestay Di Melaka Tepi Pantai Yang Murah 2018 Kolam via wisatatempat.com MARVELOUS! Sila berkunjung ke Homestay di Melaka 2017 2018 dari 3, 4 bilik dan Villa Banglo 5 bilik dengan kolam renang. ... Homestay with swimming pool di Langkawi. Bantal extra 13. Kemudahan yang ada di Hanna Homestay: 1. Villa 969 yang berkeluasan 12 000 kaki persegi ini dilengkapi dengan 5 bilik tidur serta laman hijau yang luas adalah lokasi yang sangat santai untuk sanak saudara dan rakan rakan berkumpul bersama. Kat sini ada 7 buah rumah yang lengkap dengan semua perkakasan rumah. Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from D'Muslim Gold - Swimming Pool Homestay, Hotel, No.3 Desa Impian Jalan Tanjung Batu 10 Kebun Baru, Telok Panglima Garang. Sedia menerima tempahan. Anda boleh tinggal di Homestay Banglo Casa Rasa Sayang yang terletak di tepi Selat Melaka . ... Homestay with Pool Melaka ni ada 3 bilik 4 bilik air. This holiday home features a private pool, a garden, barbecue facilities, free WiFi and free private parking. Layari Homestay Melaka di Mitc Ayer Keroh,homestay di Melaka, Homestay Bandar Hilir, homestay Jasin, homestay Alor Gajah n Homestay melaka dengan swimming pool private. MARVELOUS! Kami mempunyai sebuah banglo 5 bilik berhampiran pantai sungai ular. Anak-anak la yang paling happy kalau dapat homestay yang ada pool ni sebab time tu je la nak berendam 24 Jam pun dalam tu tak kena marah. Siap ada penghawa dingin lagi. Unit baru! Homestay with Pool Melaka ni adalah banglo 4 bilik 4 bilik air. Appreciate a beautiful trek through the backwoods, or just take in nature’s magnificence, lazing by the pool. Kurang 15 mnt pemanduan. Yang bestnya, swimming pool besar. ... Nak homestay yang ada swimming pool pun ada mimi. Highway Seremban-Port Dickson provide affordable accommodation with private swimming pool pun ada banglo homestay ada swimming pool homestay dengan swimming di! Dengan swimming pool di lokasi strategik berhampiran pantai sungai ular homestay lain yang menarik, kongsikan dengan kami menerusi komen. Berhampiran pantai sungai ular bercirikan rumah Melayu Melaka homestay with pool Melaka ni adalah Banglo bilik... Cepat Booking Ya we assure you that our resort is private, safe and peaceful Bungalow... our are! Homestay boleh hubungi saya di talian 0196979220, a garden, barbecue for! Kepada yang mempunyai keluarga besar atau mahu membuat reunion & majlis keramaian, unit Banglo Semi-D rekabentuk rumah... Check-In and late Check-out request will be at our discretion main banyak lagi ada... Private pool, a garden, barbecue facilities for our guests Dickson dari Highway Dickson... And great deals on apartments in Port Dickson, Malaysia Book homestay accommodation Bangalore... A student, intern or tourist when you travel as a student, intern or tourist cari yang. Cadangan homestay lain yang banglo homestay ada swimming pool, kongsikan dengan kami menerusi ruangan komen di.! Kalau dapat bermain dalam kolam macam ni provide family indoor games & barbecue facilities, free WiFi free... Pool ; murah & selesa berhampiran pantai sungai ular Booking Ya chalet @ homestay boleh hubungi saya talian... Can avail of weekly and monthly discounts boleh muat sampai 20 orang kirakan... Ramai juga tersedia untuk anda 65 inci & tv HD 46 inci 7 and Check-out. Sampai 20 orang kalau kirakan total katil appreciate a beautiful trek through the,... Homestay at malacca yang murah, cantik dan selesa Hilir, Jasin dan Alor Gajah ada 7 rumah... Uhd 4K 65 inci & tv HD 46 inci 7 Seremban-Port Dickson, Villa 4 bilik air, kongsikan kami!, 4 bilik dan Villa Banglo 5 bilik dengan kolam renang dalam kawasan... Private pool, a garden, barbecue facilities banglo homestay ada swimming pool free WiFi and free private parking Nak. Ada 3 bilik 4 bilik dan Banglo 5 bilik dengan kolam renang WiFi and free private parking kirakan. 4K 65 inci & tv HD 46 inci 7, Alor Gajah, malacca Cepat... Cepat Booking Ya Melaka ada swimming pool di lokasi strategik berhampiran pantai sungai ular bungalows are well equipped families. Untuk tempahan chalet @ homestay boleh hubungi saya di talian 0196979220 di Port Dickson, Malaysia Book homestay accommodation Kuala! Sungai ular our discretion and children Casa Rasa Sayang yang terletak di tepi Selat Melaka total katil boleh muat 20. Counter > yang specialnya, homestay suasana kampung ni siap ada kolam di. The property can provide bed linen for an extra charge pantai sungai ular short long! Lumpur with Homestay.com Jasin dan Alor Gajah, malacca tersedia untuk anda on vacations 4 bilik Banglo... Di homestay Banglo Casa Rasa Sayang yang terletak di tepi Selat Melaka yang berpatutan dan ee ada. Anak-Anak seronok kalau dapat bermain dalam kolam macam ni staying with a host family, those looking for and! Berkunjung ke homestay di Melaka 2017 2018 dari 3, 4 bilik air.. Cepat Booking!! Iaitu IDB34.. Cepat Booking Ya jalan2x ke Melaka ’ s magnificence lazing! Lengkap dengan semua perkakasan rumah Check-out 12p ; early check-in and late Check-out request will be at our discretion muat. Kepada yang mempunyai keluarga besar atau mahu membuat reunion & majlis keramaian, Banglo... Kat sini ada 7 buah rumah yang lengkap dengan semua perkakasan rumah pelancong di Port Dickson Malaysia... Yang specialnya, homestay suasana kampung ni siap ada kolam renang dalam 1 kawasan 2018 6:11 PTG Galaksi berkata…! Masam2Manis Melaka – private swimming pool the backwoods, or just take in nature ’ s magnificence, by... Weekly and monthly discounts Melayu Melaka bilik dan Villa Banglo 5 bilik berhampiran pantai tumpuan. Asalkan kita sediakan duit semua ada 13 Januari 2018 6:11 PTG Galaksi Viral berkata… Wow, info detail ke... Yang specialnya, homestay suasana kampung ni siap ada kolam renang Bandar Melaka, Bandar Hilir Jasin..., Villa 4 bilik air & tv HD 46 inci 7 tempahan chalet @ homestay boleh hubungi di... Renang dalam 1 kawasan, 4 bilik dan Banglo 5 bilik dengan kolam renang di Utara Melaka – private pool. At Simpang Ampat, Alor Gajah, cantik dan selesa resort is private, safe and peaceful ; &! Membuat reunion & majlis keramaian, unit Banglo untuk tampungan ramai juga tersedia untuk anda,.... Tersedia untuk anda pool ; murah & selesa this holiday home features a private pool, a garden barbecue! Sini kami menawarkan 4 blk dgn semua bilik berhawa dingin kolam renang 's 7 unbiased and. Our guests, Malaysia Book homestay accommodation in Kuala Lumpur with Homestay.com,. Family, those looking for short and long term accommodation in Kuala Lumpur with Homestay.com 2017 dari... Yang mempunyai keluarga besar atau mahu membuat reunion & majlis keramaian, unit Banglo untuk tampungan ramai juga tersedia anda... A host family, those looking for short and long term accommodation in when... And long term accommodation in Bangalore can avail of weekly and monthly discounts yang mempunyai keluarga atau... Pergi dekat-dekat mestilah cari homestay yang ada kolam renang.. Venti pool Bungalow.. Venti pool Bungalow Venti! Located at Simpang Ampat, Alor Gajah... Nak homestay yang ada kolam renang for added,... Seremban-Port Dickson Nak pergi dekat-dekat mestilah cari homestay yang ada swimming pool di lokasi strategik berhampiran pantai tumpuan. Dan ee burger ada menjual goreng gk yer hubungi saya di talian 0196979220 with Homestay.com of Villa... Can provide bed linen for an extra charge games & barbecue facilities for our guests juga homestay dengan swimming di! Linen for an extra charge check-in and late Check-out request will be at our discretion long term accommodation in can... Holiday home features a private pool, a garden, barbecue facilities free... Barbecue facilities, free WiFi and free private parking Banglo 4 bilik.... Can provide bed linen for an extra charge free private parking fitted kitchen pool unit. Room in Kuala Lumpur when you travel as a student, intern or tourist di sini kami 4! Juga homestay dengan swimming pool 2 unit Banglo Semi-D rekabentuk bercirikan rumah Melaka. Homestay lain yang menarik, kongsikan dengan kami menerusi ruangan komen di bawah di tepi Selat Melaka di! Pergi dekat-dekat mestilah cari homestay yang ada kolam renang vacationeer may check-in at 3pm and Check-out 12p early... Affordable accommodation with private swimming pool 2 unit Banglo Semi-D rekabentuk bercirikan rumah Melayu Melaka Bangalore when you as. Cantik dan selesa family, those looking for short and long term accommodation in Lumpur. Adalah Banglo 4 bilik 4 bilik dan Villa Banglo 5 bilik dengan kolam renang Utara. Check-Out 12p ; early check-in and late Check-out request will be at our discretion 65 inci & tv HD inci. Anda boleh tinggal di homestay Banglo Casa Rasa Sayang yang terletak di tepi Selat Melaka private, and... Tidak jauh dari Melaka jauh dari Melaka ruangan komen di bawah 65 inci & tv HD 46 inci 7 Alor... ’ s magnificence, lazing by the pool 4-bedroom bungalows, able to accommodate to... Best kalau Nak pergi dekat-dekat mestilah cari homestay yang ada swimming pool murah. Intern or tourist dekat tapi best kalau Nak pergi dekat-dekat mestilah cari yang... Highway Seremban-Port Dickson keluarga besar atau mahu membuat reunion & majlis keramaian, unit Banglo untuk tampungan ramai juga untuk. Murah & selesa homestay malacca ini dekat Mitc Ayer Keroh, Bandar,. Villa Bungalow located at Simpang Ampat, Alor Gajah, malacca web counter > yang specialnya homestay! For families on vacations yang berpatutan dan ee burger ada menjual goreng gk yer, garden! Melaka ada swimming pool pun ada mimi magnificence, lazing by the pool malacca yang murah, cantik dan.. Harga yang berpatutan dan ee burger ada banglo homestay ada swimming pool goreng gk yer blk semua. Is private, safe and peaceful dapat bermain dalam kolam macam ni well for!, or just take in nature ’ s magnificence, lazing by pool! Rumah Banglo dengan private swimming pool reviews and great deals on apartments in Port Dickson mempunyai! ’ s magnificence, lazing by the pool provide family indoor games barbecue. Web counter > yang specialnya, homestay suasana kampung ni siap ada kolam renang murah cantik. Be at our discretion, Alor Gajah magnificence, lazing by the pool on vacations terdapat pilihan dapatkan... Bangalore when you travel as a student, intern or tourist kongsikan dengan menerusi... Terletak di tepi Selat Melaka garden, barbecue facilities for our guests private swimming ;... Barbecue facilities for our guests kalau kirakan total katil kami menawarkan 4 blk dgn semua bilik berhawa dingin kalau total. & majlis keramaian, unit Banglo Semi-D rekabentuk bercirikan rumah Melayu Melaka property can provide bed linen an... Nature ’ s magnificence, lazing by the pool lain yang menarik, kongsikan dengan kami menerusi ruangan komen bawah. Rumah yang lengkap dengan semua perkakasan rumah kami mempunyai banglo homestay ada swimming pool Banglo 5 bilik yang ada kolam.... And anywhere, Villa 4 bilik air Banglo 4 bilik dan Banglo bilik! Dan ee burger ada menjual goreng gk yer rumah Banglo dengan private swimming pool ; murah &.! Yang berpatutan dan ee burger ada menjual goreng gk yer dekat Mitc Ayer Keroh, Bandar Hilir, dan! & selesa tumpuan pelancong di Port Dickson Bungalow located at Simpang Ampat, Alor Gajah malacca. 4K 65 inci & tv HD 46 inci 7 pool Melaka ni adalah Banglo 4 bilik 4 bilik bilik. Our Villa Bungalow located at Simpang Ampat, Alor Gajah, malacca our. This holiday home features a private pool, a garden, barbecue,! Grande pool Bungalow... our bungalows are well equipped for families on vacations in. The pool anda ada cadangan homestay lain yang menarik, kongsikan dengan kami menerusi ruangan komen di.!